неділю, 15 грудня 2019 р.

"Турнір молодих правознавців"

     Цьогорічний тиждень права в Запорізькому академічному ліцеї № 23 став особливою подією. Вперше за історію закладу освіти ми прийняли участь в змаганнях «Турніру молодих правознавців», метою якого є патріотичне виховання молодого покоління та
популяризація роботи правоохоронця.
        Цей турнір проходить під егідою Запорізької обласної громадської організації «Молодіжна поліцейська академія». Приймають в ньому участь багато закладів освіти міста. Тепер і наш ліцей вступив до лав цієї провідної спілки якою безпосередньо опікується Запорізький центр первинної професійної підготовки «Академія поліції» (місто Запоріжжя) який є підрозділом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ в особі її директора Назаренко Миколи Миколайовича.
       Перед початком турніру нашу команду було в урочистій обстановці приведено до присяги і тепер наш ліцей приєднався до цієї поважної громадської організації яка пропагує цінності правового виховання та дбає про підготовку кваліфікованих кадрів правоохоронної системи держави і регіону ставши її повноправним учасником.
      Під час запеклої боротьби яка тривала понад дві години команда нашого ліцею вперше приймаючи участь у змаганнях такого рівня посіла ІІІ місце ставши бронзовим призером змагань і отримала почесний диплом та кубок.
       Організація та проведення такого турніру заслуговує найвищої оцінки. Цей захід можна сміливо вважати яскравим прикладом того як досвід кваліфікованих фахівців своєї справи та бажання молоді можуть творити дива. Саме це і втілює у життя чудовий спеціаліст і чуйна людина небайдужа до майбутнього нашого покоління Назаренко Микола Миколайович. 
       Наш ліцей висловлює вдячність Назаренко Микола Миколайович та колективу академії за таку гарну можливість долучитись до спільноти молодих правоохоронців славетного Козацького краю!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар