четвер, 12 грудня 2019 р.

Виставка «Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…»

     Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого
дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним для своїх рідних та найближчих друзів. Саме з такою метою і була організована в нашій школі традиційна виставка новорічно-різдвяних робіт.        
       Було представлено багато робіт,  створених учнями 5-9 класів на уроках трудового навчання, а також дівчатами які відвідують гурток «Умілі ручки». Усі авторські роботи відзначалися своєю неповторністю та майстерністю виконання. 
         Ми на власні очі пересвідчилися у неймовірному таланті школярів різного віку. Особливо гарні роботи серед учнів 5-х класів представили: Барановська Х., Молодцова А., Стуканова А., Брезицька А., Тоболкіна М., Раулян П. – це новорічні ялинки та сніжинки з текстильного матеріалу. 
        Дівчата 6–х класів виконували новорічні листівки, які прикрашали вишивкою - символом року. Дуже чудові роботи представили : Біла Д., Гой Т., Костюченко С., Швайка Д., Швайка К., Коваленко Ю., Султанова П., Жолоб І., Свіщевська Д., Сич А., Пустовалова Л, СахноваМ., Шевчук М. 
     Учні 7-х класів виконували новорічні сніжинки та ялинки із шовкових стрічок. Вразили оригінальністю, новизною та вишуканістю роботи дівчат: Андросович К., Безкіщенко К., Воротінцева К., Гурєєва В., Дмитерко А., Кондратюк А. Хіменко Д., Шепа Д., Сімонова С., Рябоконєва Ю. 
      Мітяєва А. та Кваша Ю. , Тарянік А , Гринь М., учениці 8–х класів, вразили цікавими ідеями та технікою виконання своїх новорічних робіт: вишивкою бісером, гладдю. 
    В’язані іграшки, різдвяні віночки , новорічні композиції, ялинки в техніці канзаші приготували і дівчата 9–х класів: Довбня А., Міценко К., Трещова О., Чешкова А., Лещинська А. 
       Виставка була надзвичайно гарною, цікавою та барвистою. Дитячі "шедеври" радували око та додавали святкового настрою школярам та вчителям!










Немає коментарів:

Дописати коментар